Max Verstappen-t kifütyülték Silverstone-ban. Lewis Hamilton is járt már nem egyszer. A brit bajnok nem szereti az efféle viselkedést. Az angol drukkereket viszont megérti. Úgy gondolja, hogy bennük még a 2021-es szezontáró emléke, ami nem kellemes emlék a számukra.

Max Verstappen interjút adott. Eközben a szurkolók egy csoportja hangos fütyülésbe kezdett. Hamilton és Verstappen tavaly nagy csatát vívtak a bajnoki címért. Többször ütköztek és több vitatott eset is volt. Vannak olyan szurkoló, aki még a mai napig sérelmezi a 2021-ss szezon utolsó futamán történteket. Hamilton elleni azt, ha valakit kifütyülnek. Viszont a hazai szurkolókat is megérti. A hétszeres bajnok megvédte a Red Bull pilótáját.

“Azt mondanám, hogy nem kell kifütyülni senkit. Nagyszerű szurkolóink vannak. Tudom, hogy a szurkolók is csalódottak a tavalyi év miatt. Nem értek egyet a kifütyüléssel. Igazán értékelem az itteni támogatást. Talán itt érzik a legjobban a tavalyi fájdalmamat. De a kiabálásnak semmi értelme nincs.”- árulta el Lewis Hamilton. Toto Wolff is egyetértett a brit pilótával. szerinte, ha nem olyan pilóta nyilatkozik, akit nem kedvelsz, nem szimpatizálsz vele, akkor mard csöndben.