Max Verstappen autója a Brit Nagydíj első köreiben megsérült. A silvestonei futamon a középmezőnyben csatázhatott. Mick Schumacher-el szoros csatát vívott, amit nagyon élvezett.

Max Verstappen és Mick Schuamcher nagy csatát vívtak a hetedik helyért. A hollandot pont erről a csatáról kérdezték. A Red Bull pilótája miért esett vissza a középmezőnybe?

Verstappen erősen kezdte a versenyt. Már a rajtnál az élre állt. Lerajtolta a pole-ból induló Carlos Sainz-t. A második rajt után nem sokkal újra az élre állt, de nem autózott ott túl sokáig. Az autója lelassult. Azt hitte defektet kapott. Később kiderült, hogy a Red Bull padlólemezével volt a gond. AlphaTauris törmeléke beragadt az RB18 alá. Verstappen emiatt több pozíciót vesztett. Sérült autóval is tudott csatázni.

Országos zenés magazin

A Brit Nagydíj utolsó köreiben Mick Schumacher-el csatázott. A csata a hetedik helyért ment. Verstappen-nek sikerült megtartania a hetedik helyet. Verstappen állítása szerint a kanyarokat nehéz volt bevenni a sérült Red Bull-al. Ennek ellenére élvezte a csatát Mick Schumacher-el.

“Az autónk nem volt tökéletes. Tudtam, hogy Mick a hetedik helyre pályázik. Ez nagyon szórakoztató volt. Az nem tetszett, ahol tartózkodtam, de a csatát nagyon élveztem. Nagyon jó csata volt.”- árulta el Max Verstappen a RacingNews365.com -nak.