Guanyu Zhou hatalmas balesetet szenvedett Silverstone-ban. A kínai pilóta a csodának és a HALO-nak köszönhetően sértetlenül szállt ki az autóból. Esze ágában sincs kihagyni az Osztrák Nagydíjat. Zhou rajthoz áll és versenyezni fog az A1 Ringen.

Guanyu Zhou hajmeresztő baleset főszereplője volt Silverstone-ban. A Brit Nagydíj rajtja után több autó is összetört, de a kínai pilóta balesete volt a legdurvább. Zhou autója fejre állt. Darabokra tört és a gumikordonon átrepülve állt meg a kerítés tövében. A HALO mentette meg az életét. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a csúnyán kinéző baleset során senki sem sérült meg. Zhou annyira jól van, hogy már a hétvégén Ausztriában is rajthoz áll. Ezt az Instagram oldalon jelezte.

Országos zenés magazin

“Üdvözlök mindenkit, sziasztok! Köszönöm azt a rengeteg aranyos üzenetet, amit az utóbbi órákban kaptam. Külön szeretném megköszönni a versenybírók és az orvosi csapat munkáját Silverstone-ban. Mindannyian fantasztikusak voltak. Lelkesebb vagyok, mint valaha, hogy újra visszatérhessek a pályára. Ausztriában újra a pályán találkozunk!”-írta közösségi oldalán Guanyu Zhou.