A múlt hétvégén rendezték a Brit Nagydíjat. Az F1 nem pihen. Már ezen a hétvégén újabb futamot láthatunk. A száguldó cirkusz a Red Bull Ringen mérheti össze tudását.

Ezen a hétvégén Ausztriába utazik az F1 mezőnye. Az előrejelzések szerint csak akkor várható eső, amikor éppen nem lesz pályán a Forma-1-es mezőny.

Az Osztrák Nagydíj lesz a 11. futam a 2022-es szezonban. A pontversenyben továbbra is Max Verstappen és a Red Bull vezet. A Ferrari folytatná a hátrány ledolgozását.

Országos zenés magazin

Az A1 Ringen Verstappen és Leclerc már csatáztak egyet a futamgyőzelemért. Ezt a 2019-es szezonban láthattuk. Verstappen akkor le tudta győzni a monacói pilótát.

Angliában az időmérőt mosta el az eső. A futamra is jósoltak esőt, de a csapadék nem érkezett meg. A Red Bull Ringen nem a csapadék lesz a középpontban. Pénteken hajnalra jósoltak esőt az időjósok. Délután 17-18 fokos időre lehet számítani. Az időmérőre pedig felerősödhet a szél. Szombaton nem várható eső, napos időre és gyenge szélre lehet számítani. Vasárnap délelőtt érkezhet újabb zápor a pályára, a 15 órától kezdődő futamra viszont már kitisztulhat az ég.