A Gazzetta dello Sport arról számolt be, hogy Mattia Binotto és Charles Leclerc együtt vacsoráztak és eközben megbeszélték a Brit Nagydíjon történteket. Kedden este Monacóban találkoztak és a hírek szerint mindent tisztáztak.

Charles Leclerc a Brit Nagydíj végén nagyon dühös volt. Egyes hírek szerint a Ferrari több dolgozója nem akart részt venni Carlos Sainz győzelme utáni fotózáson. Joggal mondta pár szakértő, hogy gond lehet a Ferrarinál. Leclerc nagyon dühös volt az olasz csapat stratégiájára. Idén már nem először fosztották meg egy futamgyőzelemtől. ű

Országos zenés magazin

A monacói pilóta a Brit Nagydíj elején sokkal gyorsabb volt, mint Sainz, de a Ferrari nem engedte, hogy megelőzze. Ezek után a spanyol hívták ki a bokszba a futam vége felé. Leclerc a negyedik helyen zárta a futamot. Pedig jó eséllyel pályázott a futamgyőzelemre is. Helyette Sainz nyert. Mattia Binotto a futam után Leclerc-el látták, aki látszólag nyugalomra intette a monacóit. Szinte már fegyelmezte. Leclerc azt mondta, hogy nem csalódott a Ferrariban, de tisztázni akarja a dolgokat. Két nappal később Mattia Binotto-t és Charles Leclerc-t együtt látták. Ezúttal étteremben voltak. Együtt jöttek ki a Monte Carlo-i Hotel de Parisból. Kedd este együtt vacsoráztak.

A Gazzetta dello Sport arról írt, hogy más volt már a kettejük közötti hangulat. Talán megbeszélték a Brit Nagydíjon történteket. Lehet, hogy a kettejük közötti feszültség is már csak szóbeszéd. Az Osztrák Nagydíj helyszínen is megbeszélhették volna a dolgokat. Binotto és Leclerc nem akarta a következő futamra átvinni a feszültséget.