A múlt hétvégi Brit Nagydíjon tüntetők hatoltak be a pálya terültére. Daniel Ricciardo viccelve azt mondta, hogy először azt hitte, a tüntetők Max Verstappen rajongók, mivel látta őket és narancssárga ruhában voltak.

A múlt hétvégi Brit Nagydíj előtt a helyi rendőrség értesült arról, hogy tüntetők megzavarhatják a futamot. A rendzavarás az első körben történt. A tüntetőknek sikerült a pályára bejutniuk. Szerencsére ekkor már az autók lassan haladtak, mivel Zhou Guanyu ijesztő balesetét követően megszakították a versenyt.

Országos zenés magazin

A biztonságiak és a rendőrök gyorsan beavatkoztak és letartóztatták a tüntetőket, akik a klímaváltozás ellen “harcolnak”. A pilóták nem tudták, hogy mi történik. Ricciardo néhány narancssárga színű tüntetőt látott. Az ausztrál pilóta azt hitte, hogy a rendzavarók Max Verstappen rajongók.

“A szemem sarkából láttam. Szerintem narancssárga volt rajtuk. Ezért azt hittem, hogy Max-szurkolók. Vagy McLaren rajongók!”- mondta Daneil Ricciardo, mikor eszébe jutott, hogy a narancssárga ruházattal akár Mclaren rajongók is lehettek. Őszinte legyek, láttam valamit az ötös kanyarban, de nem tudom mi volt az…….”. árulta el Daniel Ricciardo.

PlanetF1