Ezen a hétvégén már Ausztriába látogat az F1 mezőnye. A világbajnoki címvédő, mivel rengeteg szurkolója kilátogat majd a helyszínre. Max Verstappen itt erős teljesítményt szokott nyújtani. A holland nagyon várja már a futamot.

A múlt hétvégén Carlos Sainz szelte meg első F1-es futamgyőzelmét a Brit Nagydíjon. Ezen a hétvégén Ausztriába látogat a mezőny. Max Verstappen feledtetné az angliai kudarcot. Olyan pályán versenyeznek ezen a hétvégén, amit a holland bajnok is nagyon kedvel.

“Rengeteg jó emlékem van az ausztriai versenyzésről. Nagyon izgatottan várom a visszatérést. Ez egy igazán érdekes pálya. Kevés kanyarral, amin nagyon szórakoztató vezetni.A hangulat mindig nagyszerű. Imádom látni a szurkolókat a lelátókon, és azt hiszem, az emberek általában véve is nagyon élvezik az ottani hétvégéket. A brit verseny kemény volt. Most már előre tekintünk. Remélem, hogy Ausztriában jó hétvégénk lesz. Maximalizálnunk kell a pontjainkat. Arra számítok, hogy ez egy jó hétvége lesz a csapatunk számára.”- árulta el Max Verstappen.

Országos zenés magazin