Daniel Ricciardo nem teljesít úgy, ahogy a Mclaren várta volna. Egyes szóbeszédek szerint a wokigi csapat jövőre mást ültet majd az ausztrál helyére. Zak Brown erősen cáfolta ezeket a híreket.

Az elmúlt hetekben arról lehetett olvasni, hogy Ricciardo teljesítményével nincs megelégedve a Mclaren. Korábban Zak Brown is azt mondta, hogy többet vártak az ausztrál pilótától. Ricciardo eddig nem teljesítette a hozzá fűzött reményeket. Lando Norris jelenleg 58 ponttal a hetedik helyen áll a pontversenyben. Ricciardo-nak 15 pont áll a neve mellett. Brown azonban elárulta, miért volt hajlandó ilyen őszintén beszélni a helyzetről. Azt állítja, hogy őszintén meg tudnak mindent beszélni az ausztrállal.

“Nagyszerű a kapcsolatunk Daniel-el. Londonban vacsoráztunk. Sokszor beszélünk WhatsApp-on. Valaki feltett nekem egy kérdést, és én őszintén válaszoltam. Ő is és én is tudom, hogy nem vagyunk ott, ahol szeretnénk. Mind a ketten tudjuk, hogy nem egyszerű. Valaki azt mondaná, hogy elégedettek vagyunk-e a 12. hellyel? Természetesen nem. Szóval ez csak őszinte válasz volt. Nem kritikusnak szántam. Hiszünk abba, hogy Daniel még nyerhet versenyt. Keményen dolgozunk. Láttuk, hogy milyen eredményeket ért el a múltban. Lando gyorsan fejlődik és azt várjuk tőle, hogy lépést tart majd vele. Legyen akár előtte vagy mögötte. Teljesen elkötelezettek vagyunk Daniel iránt. Szeretünk vele dolgozni. Szereti a csapatot. Láttuk, hogy ha nyerni tudó autót adunk neki, nyerhet. Tavaly nem érezte úgy, hogy jó szezonja volt, és így is nyert.”- árulta el Zak Brown.

Országos zenés magazin