Július 29 és 31 között rendezik meg a 37. Magyar Nagydíjat. Huszonnyolcadikán, azaz csütörtökön a szurkolók bokszutca látogatáson vehetnek részt, amelyhez limitált számban vásárolhatók belépők.

Július 29. és 31. között rendezik a Forma-1-es Magyar Nagydíjat. A rajongók körében rendkívül népszerű esemény tér vissza. A bokszutca-látogatásra csütörtökön délután 16 és 19 óra között fog sor kerülni. Jegyek korlátozott számban kaphatóak. A bokszutca-látogatásra a Hungaroring közleménye szerint limitált számban vásárolhatók belépő, amelyekhez a hétvégi bérlettel rendelkezők juthatnak hozzá 25 eurós, azaz átszámítva valamivel több mint 10 ezer forintos áron. A szurkolóknak csütörtökön nemcsak a csütörtökre szóló jegyet kell magukkal vinniük, hanem a hétvégi bérletüket is. Ezek bemutatása után karszalagot kapnak, a 8-as kapunál történő belépéskor már csak azt kell felmutatni. A karszalag-átvevő pontot a MOL-kúttal szembeni parkolóban állítják fel. Itt tudsz jegyet venni. Kattints ide

Országos zenés magazin

“Hatalmas az érdeklődés az F1 iránt. Gyakorlatilag már április elején kitehettük a Hungaroringre a megtelt táblát. Persze a szurkolók szeretnének a lehető legközelebb kerülni a száguldó cirkusz szereplőihez Örülünk, hogy az idén is megtarthatjuk a bokszutca-látogatást, amelynek annak idején a Magyar Nagydíj teremtett hagyományt az F1-ben. A szurkolóink egész biztosan élvezik majd, hogy visszatérhetnek a Hungaroring bokszutcájába.”- mondta yulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója.