Michael Schmidt, az Auto Motor und Sport munkatársa szerint a riválisok azért másolják a Red Bull-t, mert nem értik, hogy mitől olyan gyors a Ferrari.

Az F1 idén nagy változásokon ment keresztül. A Ferrari és a Red Bull alkalmazkodott a legjobban az új szabályokhoz. A Ferrari 11 futamból négy győzelmet aratott. A Red Bull már hat futamot húzott be. A Red Bull és a Ferrari szoros csatát vív egymással, de a riválisok mégis a bikákat másolják.

Országos zenés magazin

Az Aston Martin a Spanyol Nagydíjon egy átalakított autóval gurult pályára. Sokaknak feltűnt, hogy az autójuk nagyban hasonlít a Red Bull csapat versenygépéhez. Michael Schmidt, az Auto Motor und Sport munkatársa szerint a riválisok nem tudják, hogy a Ferrari miért és mitől olyan gyors. Michael Schmidt a következőket mondta:

“A Ferrarinak nagyon jó autója van. Engem az lep meg, hogy mindenki a Red Bull-t másolja. A Ferrarit senki sem. Ez egyszerűen azt mutatja, hogy egyetlen csapat sem tudja, miért olyan gyors a Ferrari. A Red Bull-nál talán találgatják és vannak ötleteik, de a Ferrariról nem tudják, mitől gyorsak. Egy dolog biztos. A Ferrari minden pályán nagyon jól működik. Az autójukat könnyű vezetni és ez önbizalmat ad a pilótáknak.”- mondta Michael Schmidt.