Daniel Ricciardo jövőjéről több találgatás is napvilágot látott. Az ausztrál pilóta megerősítette, hogy 2023-ig a Mclaren pilótája marad és nem akar visszavonulni.

Az elmúlt hónapokban arról olvashattunk, hogy Ricciardo és a Mclaren között megromlott a kapcsolat. Sokak úgy gondolták, hogy a 2022-es szezon végén már meg is válik tőle a wokingi csapat. Zak Brown vezérigazgató korábban elárulta, hogy a szerződésben vannak olyan kiskapuk, melyek lehetővé teszik az idő előtti szerződésbontást. Ricciardo azonban továbbra is a McLarennél végzett munkára összpontosít. A 2022-es szezonban 17 pontot szerzett. Lando Norris ezzel szemben 64-et. Sokszor jobban teljesít. A nyolcszoros futamgyőztes a következőt írta közösségi oldalán:

Országos zenés magazin

“Sok pletyka keringett a Forma-1-es jövőmről. Szeretném, ha tőlem hallanátok az igazságot. A jövő év végéig elkötelezett vagyok a McLaren mellett. Nem hagyom el a sportágat. Meg kell értenetek, hogy nem mindig könnyű. A csapattal együtt dolgozunk. Fejlesztjük az autót és vissza akarunk jutni az élre. Még mindig ezt akarom. Jobban, mint valéaha. Találkozunk Le Castellet-ben.”- írta Daniel Ricciardo.

PlanetF1