Az Osztrák Nagydíj is egy olyan hétvége volt, amit Pierre Galy szeretne gyorsan elfelejteni. A francia pilóta két ülönböző okból kapott két büntetést, de még az AlphaTauri sem elég gyors.

Pierre Gasly elismeri, hogy az Osztrák Nagydíj teljes katasztrófa volt. A francia pilóta pénteken a 10. helyet szerezte meg. Egész hétvégén küszködött és az autónak nem volt meg a kellő tempója. sprintversenyen visszaesett és a 15. helyen zárt. Gasly értékelte a múlt hétvégén látott történéseket.

Országos zenés magazin

“Az egész hétvége katasztrófa volt. Leszámítva a kvalifikációt. Nem volt meg a kellő tempónk. Próbáltam mindent kihozni az autóból, de ez most nincs meg. Szóval úgy gondolom, hogy nagy szükségünk van a frissítésekre. Egyszerűen nincs sebességünk. Azt csinálhatsz, amit akarsz. Még egy jó stratégia sem ér semmit. Remélhetőleg a Francia Nagydíjra is viszünk pár fejlesztést és gyorsabbak leszünk. Az év elején még a középmezőnyben harcolhattunk. Az utolsó futamon a középmezőny elejétől 20-30 másodpercre végeztünk. Négy-öt tizedet veszítünk körönként. Ezen változtatnunk kell.”- árulta el Pierre Gasly.