A Red Bull sem késlekedik. Már a Francia Nagydíjara új alkatrészekkel készülnek. A nyári szünet után pedig az oldaldobozok is megújulnak és az egész autót átalakítják az elkövetkező versenyhétvégéken.

A RacingNews365.com információi szerint a jövő hétvégén sorra kerülő Francia Nagydíjon debütál egy jelentősebb fejlesztési csomag a Red Bullnál. Az energiaitalosok gyakorlatilag a szezon eleje óta folyamatosan fejlesztenek. A Ferrari is feltette már a kérdést, hogy a sok fejlesztés hogyan fér be a költségsapka alá és a valóság talaján maradva biztosan el kell fogynia ennek a keretnek a szezon során, amire dr. Helmut Markóék azzal reagáltak, hogy ez bolondság.

A Red Bull azóta már többször hangsúlyozta, hogy megpendítették, hogy emelni kellene a költségsapkán. Másképp nem lehetne befejezni a szezont. Spielbergbe is csak ők hoztak új alkatrészeket a topcsapatok közül és úgy fest, hogy a Paul Ricardra is megújítják az autót. A RacingNews365.com úgy tudja, hogy a Red Bull csomagja jelentős lesz. Új padlólemezt vetnek be Franciaországban. Hollandiában már az áttervezett oldaldobozaikkal fognak versenybe kelni a győzelemért. Az elejétől a hátuljáig átformálják a jelenlegi autót a következő versenyhétvégék során, de az idei évben talán legfontosabbnak számító padlólemez már a Paul Ricardra megérkezik