A Ferrari teljesítményével nincs gond. Viszont a megbízhatósággal még mindig bajlódik az olasz istálló. Charles Leclerc szerint a fejlesztési csomag bevált és bízik a csapatban.

Charles Leclerc kicsit aggódik a Ferrari megbízhatósági problémái miatt. Carlos Sainz autója megadta magát az Osztrák Nagydíjon. Az utolsó körökben Leclerc-nek is akadtak gondjai. A gázpedál valamiért nem működött megfelelően. A Ferrari aggódhatott, hogy Leclerc alatt is megáll az autó és ismét az élről kell kiállnia a versenyből. Nem így lett. Leclerc megnyerte az Osztrák Nagydíjat. Hosszú idő után újra győzni tudott. A megbízhatósági gondok miatt aggódnak és valószínűleg, hogy rajtbüntetésekkel is számolniuk kell.

Országos zenés magazin

“Egyértelmű, hogy ez aggodalomra ad okot és ki kell elemeznünk a dolgot, hogy biztosan ne történjen meg újra. Nálam az utóbbi öt futam során kétszer is megtörtént. Most Carlos járt így megint, szóval olyan gyorsan kell megoldanunk ezeket, ahogy csak lehet. Barcelonába vittünk egy fejlesztési csomagot. Silverstone-ba vitt fejlesztések is beváltak. A teljesítménnyel minden rendben van. Talán csak Miami a kivétel, ahol kicsit alulmaradtunk a Red Bull-lal szemben. Szóval az autónk erős volt az elmúlt öt futamon, de nem tudtunk mindent összerakni. Jó érzés, hogy most sikerült.”- árulta el Charles Leclerc.