Sergio Perez örül, hogy a Red Bull-nak jól mennek a dolgai a 2022-es szezonban. Max Verstappen vezeti az egyéni bajnokságot. A Red Bull az élen áll a konstruktőri bajnokságban. A mexikói pilóta ennek ellenére kijelentette, hogy le akarja győzni csapattársát.

Az F1-es idei szezonjában 22 futamot láthatunk. 11 versenyen már túl vagyunk. Max Verstappen vezeti az egyéni pontversenyt. Charles Leclerc áll a második helyen. Sergio Perez visszacsúszott a harmadik helyre. Ennek ellenére Perez továbbra is hiszi, hogy megnyerheti a bajnokságot. A mexikói pilóta, hogy Ausztriában véget ért a balszerencsés sorozata.

Országos zenés magazin

“Igen, le akarom győzni Max-ot. Szeretném, hogy a Red Bull csapatként nagyszerű munkát végezzen. Ha Max nyer, az nyilvánvalóan nem tesz jót a bajnoki reményeimnek. Végül nagyon boldog vagyok, mert ez az én csapatom. Minden versenyen javulni fogok. Egyre erősebb leszek. Még párszor nullázok és vége a bajnokságomnak. Remélhetőleg a megbízhatósági problémák megoldódnak és be tudjuk fejezni a versenyeket. Ez a legfontosabb. Max-al szabadon versenyezhetünk egymással. Természetesen a legjobbat akarjuk kihozni magunkból. Így megy ez……”- árulta el Sergio Perez.