Az Aston Martin jelentős fejlesztési csomaggal érkezett meg a Spanyol Nagydíjra. Az autójuk nagyon hasonlított a Red Bull RB18-ra. Mike Krack csapatfőnök elismerte, hogy a frissítéssel elég keveset tudtak előre lépni és fejlődni.

Mike Krack, az Aston Martin csapatfőnöke elmagyarázta, hogy az autó jelentős frissítése miért nem hozott nagyobb előrelépést. Nem hozott olyan fejlődést, mint amit vártak tőle.

A frissítési csomagot a Spanyol Nagydíjon mutatták be. Nem volt olyan sikeres, mint remélték. A fejlesztési csomag nagy vitát váltott ki, mivel az autó nagyon hasonlított a Red Bull RB18-asra. Az FIA szabályosnak találta az Aston Martin autóját. Mike Krack elismeri, hogy a frissítések nem voltak elég jók ahhoz, hogy megoldják az autó problémáit.

Országos zenés magazin

“A frissítések működnek. Léptünk egyet előre, de ez egy kicsi lépés volt. Az autó alapvető problémáit nem sikerült megoldani. Mikor állunk át a jövő évi autó fejlesztésére? Ez nehéz döntés. Nyilvánvalóan nem szeretnénk így befejezni az idei évet. Fel kell mérnünk a helyzetünk. Meg kell néznünk, hogy kit tehetünk annak érdekében, hogy kilábaljunk ebből a helyzetből anélkül, hogy veszélyeztetnénk a jövő évi autót.
Sok megbeszélés folyik a műszaki embereinkkel. Valóban meg kell találnunk a megfelelő egyensúlyt. A mérnökök rájöttek, hogy mit kell tenniük. Ez még idő és pénz. Úgy gondolom, hogy sikerül hamarosan megoldanunk a problémákat…….”- árulta el Mike Krack.