Andreas Seidl, a McLaren csapatfőnöke azt mondta, hogy egyetlen csapat sem érdeklődött Lando Norris után. A brit szerződése nem járt volna le az év végén. A Mclaren mégis meghosszabbította a brit pilóta szerződését.

A Mclaren a szezon előtt bejelentette, hogy meghosszabbítja Lando Norris szerződését, amihez jelentős fizetésemelés is társult. A brit szerződése nem járt volna le az év végén. A a Motorsport-Total.com megkérdezte Andreas Seidl-t, hogy miért volt szükség Norris szerződésének idő előtti meghosszabbítására. Talán más csapat is bejelentkezett a brit pilótáért? A Red Bull korábban elismerte, hogy szívesen látná Norris-t a csapatban. Seidl azonban hangsúlyozta, egyetlen csapat sem érdeklődött Norris-ért.

“Nem arról volt szó, hogy valaki érdeklődött Lando felől. Sok sikert ünnepelhettünk már együtt. Lando nagyon sokat fejlődött. Újoncból egy nagyon jó versenyző lett. Egyértelmű tehát, hogy csapatként alapvető érdekünk, hogy a lehető leghosszabb ideig velünk maradjon. Serencsére Lando is így látta. A téli szünetben tárgyalóasztalhoz ültünk és mindent átbeszéltünk. Lando-nak tudni akarta, hogy merre tart a csapat. Velünk akart maradni és hosszútávon elkötelezte magát a Mclaren mellett. Ez szuper, mivel ez is azt mutatja, hogy bízik bennünk, a csapatban és annak útján, amin haladunk.”- árulta el Andreas Seidl.