Gerhard Berger gúnyolódott azokon a felvetéseken, amit a napokban Lewis Hamilton állított. A brit pilóta kijelentette, hogy őszintén hisz a győzelemben. Szerinte megnyerheti a Francia Nagydíjat.

Gerhard Berger, egy ex F1-es pilóta és a DTM promótere szerint Lewis Hamilton-nak semmi esélye nem lesz Franciaországéban arra, hogy a pódium legfelső fokán ünnepeljen.

A Mercedes egyre jobban teljesít. Legalábbis az elmúlt futamon már jobban muzsikáltak, mint az év első versenyein. Lewis Hamilton és George Russell szerint minden esélyük megvan arra, hogy felvegyék a harcot a Red Bull-al és a Ferrarikkal. Gerhard Berger és Damon Hill ezeket az esélyeket latolgatták.

Országos zenés magazin

“Nem jelenteném ez így ki. A Mercedes idén sehol sem működött igazán jól. Lehet, hogy jó irányba haladnak, de annyira jók még nincsenek, hogy a futamgyőzelemért harcoljanak. A Paul Ricard mindig is egy kicsit más volt, mint a többi. Felülete sokkal simább. Ez egy nagyon más stílusú pálya. Nem lepődnék meg, ha ott egy kicsit jobban működne a Mercedes. Ismét nagy harc lesz a Red Bull és a Ferrari között”- jelentette ki Gerhard Berger. Hill szerint Hamilton beszáll a futamgyőzelemért folytatott harcba. Berger erre a felvetésre csak ezt kérdezte Hill-től? “Ittál vagy mi?”- kérdezett vissza Berger.