Willi Weber, a hétszeres bajnok Michael Schuamcher menedzsere azt sérelmezte, hogy a német legenda családjától csak “hazugságokat” hall. Őt nem látogathatja a hétszeres bajnokot.

Willi Weber több mint 20 éven keresztül volt Michael Schumacher menedzsere. 1988-ban ismerkedett meg az akkor még nagyon fiatal német versenyzővel. 2010-ig igazgatta a karrierjét. Ez után feladatait Sabine Kehm vette át.

A hétszeres bajnok 2013-ban súlyos síbalesetet szenvedett. Azóta szinte semmit sem lehet tudni a német legenda állapotáról. Willi Weber azt sérelmezte, hogy a család a hosszú közös történetük ellenére sem engedi őt közel Michaelhez. A hétszeres bajnok egykori menedzsere szerint véget vehetnének már a pletykáknak és a hazugságoknak.

Országos zenés magazin

“Nekem ez nagyon rosszul esett. Százszor próbáltam felvenni a kapcsolatot Corinna-val. Nem válaszolt. Felhívtam Jean Todt-ot. Megkérdeztem tőle, hogy mehetek-e velük a kórházba. Azt válaszolta, hogy ez még túl korai lenne. Aztán a következő nap is felhívtam, de nem vette fel. Nem számítottam erre. Ezért még mindig mérges vagyok. Sokáig kizártak engem, azt mondták, még túl korai, most viszont már inkább túl késő. Talán el kellene mondaniuk, hogy mi a helyzet valójában. Meg tudom érteni a kezdeti helyzetet. Én is mindig mindent megtettem, hogy megvédjem Michael magánéletét. Azóta csak hazugságokat hallok tőlük. Évekkel a baleset után azt mondtam magamnak, hogy csak szemmel tartom a családot, hiszen nem tudok változtatni a dolgokon. Nekem Michael olyan volt, mintha a fiam lett volna. Még ma is fáj erről beszélnem.”- árulta el Willi Weber az olasz Gazzetta dello Sportnak