Esteban Ocon hazai futamára készül, de már fél szemmel a jövő hétvégi Magyar Nagydíjra is gondol. Nem hiába. Ezen a hétvégén hazai közönség előtt versenyezhet. A magyar pályát viszont biztosan a szívébe zárta, miután megnyerte a 2021-es magyar futamot.

Esteban Ocon elárulta, már nagyon várja a visszatérést a Hungaroringre is. Addig még van egy hét és az F1 mezőnye a Franciaországba látogatott. Ocon a következőket mondta:

“Jól érzem magam, köszönöm szépen! Ráadásul jövőhéten már Budapestre utazunk. Két elképesztő futam következik jön egymás után ugyanabban a hónapban. Nagyon örülök,hogy Franciaországba vagyunk. Számomra ezek különleges napok. Egy éve várom, hogy ide jöhessek. A pályafutásom során először saját lelátóm is lesz. Remélem, hogy sikerül nagyszerű versennyel kiszolgálnunk a sok ideérkező barátomat. Még nem tudjuk, hogy láthatunk-e Francia Nagydíjat. Sok a pletyka, de Franciaországnak muszáj a naptárban maradnia! Nincs más opció! Grand Prix-nek hívjuk a versenyeket mindenhol a világban. Amikor Budapestre megyünk, az Magyarország Grand Prix-je, ez része a történelemnek. Hétvége? Magabiztosak vagyunk. Két erős versenyen vagyunk túl, két legjobb ötös eredményt értünk el. Szóval hiszem, hogy jók lehetünk.”- árulta el Esteban Ocon.