Max Verstappen és Charles Leclerc újabb összecsapását hozhatja a Francia Nagydíj. A holland szerint a gumikezelés lehet majd a futamgyőzelem kulcsa.

Forró nyári napoknak nézünk elébe. Max Verstappen úgy véli, hogy a gumiabroncsok kopása döntő tényező lesz a közelgő Francia Nagydíjon. a levegő hőmérséklete várhatóan eléri a 34 fokot is. Verstappen tavaly megnyerte a Francia Nagydíjat. A Red Bull tavaly két kiállásos stratégiát választott. Idén is szeretnék megnyerni a francia futamot.

“Jó eredménnyel zártunk itt tavaly. A pályán sok technikás és gyors kanyar van. Vigyáznunk kell majd a gumikra. Különös tekintettel arra, hogy nagyon forró hétvége lesz. Alig várom az újabb versenyhétvégét. Remélem kijavíthatjuk a két héttel ezelőtti eredményünket. Tanulhattunk belőle.”- árulta el Max Verstappen. Sergio Perez szeretne egy sima hétvégét.

“Ausztriában nehéz hétvégém volt. Jó lesz újra versenyezni. Lesz esélyem helyreállítani a dolgokat. Két kiesésünk volt az elmúlt három versenyen. Ezt nem engedhetjük meg magunknak. Ezen szeretnénk változtatni. Még mindig versenyben vagyok a bajnoki címért. Személy szerint fontos, hogy ne veszítsek több pontot. Tavaly itt pódiumra állhattam. Szeretném ezt megismételni…..”- árulta el Sergio Perez.

Racingnews365.com