Christian Horner a pénteken látottakról mondott pár szót. A Red Bull kicsit elmaradt a Ferrariktól a pénteki edzésen. Vajon mitől lehetett ez?

Christian Horner elismert, hogy a Ferrari jelenleg előnyben van. Az olaszok a pénteki edzés végén az időmérőre készültek. Carlos Sainz végzett az élen. Charles Leclerc a második helyre érő időt autózott. A Red Bull bajnoki éllovasa, Max Verstappen a harmadik helyet tudta megszerezni. Fél másodpercet kapott a két Ferraritól. Sergio Perez csak a 10. helyet tudta megszerezni. Christian Horner a pénteken látottakról mondott pár szót.

“Versenyképesnek tűnünk a közepesen, a lágyon, és hosszú távon is. Csak öt kört teljesítettünk a versenyszimuláció alatt. Rengeteg információt gyűjtöttünk. Hol erősebb a Ferrari? Azt mondanám, hogy a hármas szektorban. Azt hiszem, versenyképesek vagyunk az első és második szektorban is. A harmadik szektor az, ahol javulnunk kell. Nagyon szoros volt az első 11 futam. Nincs okom azt hinni, hogy itt messze leszünk a Ferrariktól. Itt nem olyan fontos az időmérő. Nem kell feltétlenül az első sorban állnod.”- árulta el Christian Horner.