Sergio Perez csak a 10. leggyorsabb idővel zárta a pénteki szabadedzést Franciaországban. A mexikói pilótának nehéz péntekje volt. Elárulta, hogy mi nehezítette a dolgát.

Sergio Perez reméli, hogy a Red Bull-nak sikerül péntekről szombatra megoldani a problémákat. A Red Bull pilótája mindkét pénteki edzésen messze elmaradt csapattársától, Max Verstappen-től.

Az első edzésen megpördült és az abroncsait szépen leradírozta. Perez a második edzésen sem teljesített valami fényesen. Nem érezte túl kényelmesen magát az autóban. Az ideje nem azt mutatta, amire Perez képes lett volna. A pénteki edzés után elismerte, hogy sok munka vár még a csapatra.

“Volt pár fennakadásunk a nap során, de semmi túl jelentős. Mint nyilvánvaló, így jelenleg nem érzem magam túl komfortosan az autóval, úgy gondolom, sok munkát kell elvégeznünk ma este. Igyekszem összerakni magam a holnapi időmérőre, valamint a futamra. Csak egy nagyon rövid etapot tudtam a lágy abroncsokon futni, de remélem, holnap harcban leszünk…..”- árulta el Sergio Perez a pénteki edzés után.