Lewis Hamilton és George Russell a dobogón ünnepelhetett a Francia Nagydíj után. A brit bajnok szerint bebizonyosodott, hogy a Mercedesnél legalább a versenytempójukban bízhatnak valamennyire. Reméli, hogy a Magyar Nagydíjon közelebb lehetnek az élcsapatokhoz.

Hamilton a második helyen végzett a Francia Nagydíjon. A pénteki és a szombati teljesítményüktől erősebben teljesítettek. George Russell és Lewis Hamilton önerőből győzte le Sergio Perez-t. A hétszeres bajnok a negyedik helyről rajtolhatott. Nagyon jó rajtot vett. Egyből megelőzte Perez-t. Tempója pedig nem is maradt el annyira az élmezőnyétől.

“Elképesztően kemény futamom volt. Nem működött a vizes palack az autómban. A srácok remek munkát végeztek, ha azt nézzük, mennyire messze voltunk tőlük (Ferrari, Red Bull), de a megbízhatóság mindig is a csapatom erőssége volt, szóval nagy gratuláció nekik. A következő futam Magyarországon lesz. Imádom Budapestet és az ottani közönséget. Ugyanúgy nehéz lesz legyőzni a Red Bullokat és a Ferrarikat. Remélem azonban, hogy tudunk hozni egy pár fejlesztést kifejezetten arra a pályára, amivel közelebb kerülhetünk hozzájuk. Legalább a versenytempónkkal kicsit nyomást tudunk helyezni rájuk, és remélhetőleg a jövő héten még közelebb leszünk hozzájuk.”- árulta el Lewis Hamilton.

„”