Ezen a hétvégén már a Hungaroringre látogat az F1 mezőnye. Max Verstappen szerint nem lesz könnyű futamuk a magyar pályán és a bajnokságot sem tekinti lefutottnak.

Charles Leclerc az élről esett ki a Francia Nagydíjon. Max Verstappen ezt könyörtelenül kihasználta. Megnyerte a futamot és 63 pontos előnyre tett szert. Szerinte még mindig nagyon sok minden megtörténhet. Verstappen úgy mehet majd nyári szünetre, hogy vezeti az egyéni tabellát. Függetlenül a Magyar Nagydíj eredményétől. A holland pilóta 63 ponttal vezeti a tabellát. Szerinte ez több, mint jó, de még nem tartja lefutottnak a szezont.

“Még csak félúton vagyunk. Még sok verseny van hátra. Szóval, nem igazán nézem a tabellát. Még sok a dolgunk. Még az egy körös tempón dolgozunk kell. Nem hiszem, hogy a magyarországi pályán mi lennénk előnyben. Úgy gondolom, hogy a Ferrarihoz képest hiányzik egy kis leszorítóerő. A Hungaroringen nagy leszorítóerőre lesz szükség. Nehéz megmondani, hogy mi történt Charles-al. Sajnálom őt. Úgy gondolom, hogy nagyon jó csatát vívhattunk volna a futam végéig. Sajnos eddig nem jutottunk el. Szerencsére Charles jól van. Sok futam van még hátra és nekünk is lesz még pár nehéz hétvégénk.”- árulta el Max Verstappen.