Az F1 hírei között is egyre többet olvashatunk olyan hírt, hogy a nézők nem viselkedtek megfelelően. Silverstone-ban a Hamilton szurkolók Verstappen-t fütyülték ki. Ausztriában Hamilton kapott nagy füttyszót. Franciaországban a Leclerc szurkolók egy csoportja fütyülte ki a regnáló világbajnokot.

Sebastian Vettel az elmúlt napokban beszélt arról, hogy az ilyen incidensek mindig is jelen voltak a száguldó cirkuszban. A Ferrari és Leclerc szurkolók szép számmal látogattak ki a Francia Nagydíjra. Minden bizonnyal csalódottan távoztak a futam után, mivel a monacói pilóta a tizennyolcadik körben végzetes hibát vétett és összetörte a Ferrarit.

Verstappen ezt kihasználta és megszerezte a győzelmet. Újabb 25 ponttal növelve előnyét a világbajnoki versenyben, ahol immáron 63 egységgel áll jobban a Ferrari versenyzőjénél. Ted Kravitz, a Sky Sports munkatársa arról számolt be, hogy a díjátadó ceremónia közben néhány csalódott Leclerc-rajongó visszafogott fújolásba kezdett, amikor a regnáló világbajnok átvette a trófeáját.