Toto Wolff korábban azt mondta, hogy Lewis Hamilton akár a négyszázadszor is rajthoz állhatott az F1-ben. Lewis Hamilton úgy érzi, hogy benne van a pakliban, mivel még mindig motiváltnak érzi magát. Jobban élvezi a versenyzést, mint valaha.

Lewis Hamilton azt mondja, hogy még bőven van tennivalója a Forma-1-ben. A brit pilóta a hetedik olyan versenyző, aki négyszázadszor is rajthoz állhatott az F1-ben.

A hétszeres bajnok 2007-ben debütált a sportban. Csak egy futamot hagyott ki. 2020-ban a Szakhir Nagydíjon nem lehetett ott, mivel pozitív lett a COVID-19 tesztje. Hamilton a múlt hétvégi Francia Nagydíjon állhatott rajthoz 300. alkalommal. Toto Wolff szerint még a 400. versenyét is elérheti az F1-ben. Ezzel ő lenne a legtapasztaltabb pilóta. Hamilton a következőket mondta:

“Ez nagyon sok verseny. Először is csak hálás vagyok azért, hogy eddig eljuthattam. Még mindig motiváltnak érzem magam. Még nagyon sok erőm maradt ahhoz, hogy folytassam. Élvezem, amit csinálok. Büszke vagyok arra, hogy olyan csapattal dolgozhatok, mint a Mercedes. Jobban élvezem a versenyzést, mint valaha. Nagyszerű emberek vezetik a sportot. Fantasztikus tárgyalások folynak arról, hogy merre haladjon a sport……Szeretnék még nyerni. Időbe telik. Abban is biztos vagyok, hogy valamikor majd leülünk és elbeszélgetünk a jövőmről is. Csak a Mercedesszel szeretnék versenyezni…….”- mondta Lewis Hamilton.

Szerkesztő: F1Hírek munkatársai