A nyári szünet előtt még láthatunk egy futamot. Méghozzá a Magyar Nagydíjat, mely 37. alkalommal látogat hazánkba. Pierre Gasly a magyarországi hétvége előtt mesélt várakozásairól, élményeiről. A francia pilóta mindig élvezi a hungaroringi fordulót a szurkolók miatt.

Pierre Gasly nem tud olyan teljesítményt nyújtani idén az AlphaTauri-val, mint eddig. Egy héttel ezelőtt a Francia Nagydíj hétvégéjén sem jutott tovább a a tizenkettedik helynél. Nem tudott pontot szerezni. Gasly szerint a Magyar Nagydíjon érezhető változás lesz, melyet az AlphaTauri sajtóközleményében fejtegetett. Az olasz csapat abban bízik, hogy a szezon első felét erős pontokkal zárja, de hogy ez valóban így lesz-e, az még egyelőre erősen kérdéses.

“A Hungaroringen mindig remek hangulat uralkodik. Mindig nagyon nagy a tömeg, és amikor este visszaérünk a városba, a szurkolók már várnak minket a szállodánknál, és nagyon izgatottan várják a nagydíjat. Ami a csapatot illeti. Szükségünk van még egy kis időre az új csomag kiértékeléséhez, de nyilvánvalóan van határa annak, hogy néhány nap alatt mennyit tudunk tenni…..”- árulta el Pierre Gasly.

Szerkesztő: F1Hírek munkatársai