A Hungaroringen csütörtökön tarják a sajtó napot. Olyan hírt tudtunk meg, amire talán sokan nem számítottak. Sebastien Vettel nem folytatja. A szezon végén visszavonul.

Sebastian Vettel négy bajnoki címet szerzett a Red Bull csapattal. A német pilóta 53-szor állhatott a pódium legfelső fokára. Az Aston Martin csapatfőnöke abban bízott, hogy Vettel még marad a csapatnál. Ők szerették volna. Vettel-re bízták a döntést, aki családjával megbeszélve döntött. Nem folytatja. Vettel az Aston Martin hivatalos oldalán a következő szavakkal búcsúzott:

“Abban a kiváltságban volt részem, hogy számos fantasztikus emberrel dolgozhattam a Formula-1-ben az elmúlt 15 évben. Túl sokan vannak ahhoz, hogy mindenkit megemlítsek és köszönetet mondjak. Az utolsó két évben az Aston Martin F1-es csapat versenyzője voltam, és bár az eredmények nem alakultak olyan jól, mint reméltük, egyértelmű számomra, hogy minden a helyén van, ami egy csapatnak szükséges, hogy a legmagasabb szinten versenyezzen a következő években.”- írta a négyszeres bajnok Sebastian Vettel.

Szerkesztő: F1Hírek munkatársai