Az Aston Martin csapatfőnöke, Mike Krack csak dicsérni tudta Sebastian Vettel-t. A négyszeres bajnok szerződése az idény végén lejár és nagyon bízik abban, hogy Vettel marad az Aston Martin csapatnál.

Vettel jelenlegi szerződése 2022-es szezon végén lejár. Úgy tűnik, hogy Vettel-en múlik minden, mivel az Aston Martin örülne, ha maradna. Több pletyka szerint Vettel a szezon végén befejezi F1-es karrierjét. Vettel egyre több minden ellen tüntet. Ruházatán és kerékpárján is “tüntetett”. Legutóbb a méhek megmentéséért kampányolt.

Mi a helyzet az Aston Martin-al? A mezőny végén kullognak. Akármit csinálnak, nem jutnak egyről a kettőre. Ted Kravitz, a Sky Sport szakértője szerint Vettel viselkedése egyre jobban arra utal, hogy az idény végén befejezni karrierjét. Az Aston Martin csapatfőnöke, Mike Krack már akkor Vettel-el dolgozott, mikor a négyszeres bajnok a BMW-Sauber-nél versenyezhetett. Vettel munkája lenyűgözi a csapatot.

“Nagyon remélem, hogy velünk marad. A következő hetekben kiderül. Lassan döntenie kell. Ha beszélsz vele és látod őt észreveszed, hogy elégedett. Élvezi azt, amit csinál. Remélem, hogy továbbra is így marad. Az ilyen eredmények után sokan csalódottak lennének. Frusztrált lehetne és tehetné a megjegyzéseket. Sokan nem tudnák leplezni a csalódottságot. Mindent kitálalnának a sajtónak. Sebastian nem csinál ilyet. Nagyon önkritikus…….”- árulta el Mike Krack.

Azóta már kiderült. Sebastian Vettel befejezi pályafutását. Katt ide:

Szerkesztő: F1Hírek munkatársai

.