Stefano Domenicali, az F1 vezérigazgatója egy interjúban elárulta, hogy örömmel jön Magyarországra. Abba az országba, ahol az F1-nek van jövője.

Stefano Domenicali-t a magyar páyla jövőjéről is megkérdezték. Az F1 vezetője úgy véli, hogy van jövője a Magyar Nagydíjnak, de bizonyos fejlesztések elengedhetetlenek a közös folytatáshoz. Az olasz szakember azt is hozzátette, hogy nagyon várja már azt, hogy megérkezzen a Hungaroringre, ahol mindig varázslatos a hangulat és a légkör.

“Már nagyon vártam, hogy ide érkezzünk. Tudom, hogy teljesen telt ház lesz pénteken, szombaton és vasárnap is. Nagyon bízom benne, hogy jó versenyt láthatunk. A légkör ott mindig varázslatos, a telt háznak köszönhetően most is az lesz, de ez manapság mindenütt így van, ahová megyünk. A nyári szünet előtt vagyunk. Remélem akció dús versenyt láthatunk. Tudom, hogy sokan jönnek olyanok is, akik utána szétnéznek Magyarországon és Budapesten……..Van-e jövője a Magyar Nagydíjnak? zt tudom ígérni a magyar rajongóknak, hogy Budapestnek van jövője a Formula–1-ben. Tárgyalunk arról, hogy meghosszabbítsuk a szerződést, amely egyébként így is egy fontos megállapodás, hiszen a jelenlegi is 2027-ig érvényes. Dolgozunk a jövőn. A promóterrel együttműködve igyekszünk gondoskodni arról, hogy a verseny helyszíne is jobb legyen. Manapság számunkra kiemelten fontos, hogy az embereknek egyedi élményben legyen részük, amikor kilátogatnak a nagydíjakra. Korábban is mondtam. Magyarország marad a versenynaptárban. Stabil helye van a jövőnkben. Annyit mondhatok, hogy hosszú távú együttműködésre készülünk!”…..”- árulta el Stefano Domenicali.

Szerkesztő: F1Hírek munkatársai