Max Verstappen a hungaroringi futam előtt az esélyeket latolgatta. A holland pilóta szerint ez nem a Red Bull pályája. Még annak ellenére sem, hogy ő maga szeret itt versenyezni.

Max Verstappen-t arról kérdeztük, hogy mi a véleménye a magyar pályáról. A holland pilóta szerint a Hungaroring egy gokartpályához hasonlít. Még soha nem nyert futamot ezen a pályán. Csapattársa még dobogóra sem állhatott Budapesten. 2019-ben itt szerezte meg karrierje első pole-pozícióját. Legjobb futameredményeként abban az évben, valamint a következőben második lett.

“A Hungaroring különleges pálya. Élvezem, ha itt vezetek, mivel kicsit olyan, mint egy gokartpálya. Nagyon technikás második szektorral, ami a kedvemre való. Érdekes lesz látni, hogyan befolyásol minket az időjárás a hétvége folyamán. Nehéz megmondani, hogy szerintem hogyan fogunk teljesíteni ezen a hétvégén. Nem ez a legerősebb pályánk. Természetesen jó eredményt akarok elérni. Csapatként pedig minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy megnyerjük. Várom már a nyári szünetet is, ami remélhetőleg időt ad a csapatnak, hogy összekapja magát. Így a szezon második felében erős rajtot vehetünk.”- árulta el Max Verstappen

Szerkesztő: F1Hírek munkatársai