A Haas új alkatrészek bevetésével készül a 37. Magyar Nagydíjra. Kevin Magnussen óvatosan nyilatkozott a frissítésekről. Nem biztos, hogy óriási fejlődést hoz a Haas-nak.

A Haas egyed futamokra apró módosításokkal készült. Az amerikai istálló eddig nem vetett be nagyobb frissítést. Spóroltak és nem akartak nagyobb összeget az autóra költeni. Az elmúlt pár futam nem alakult számukra rosszul. Főleg a brit és az osztrák, mikor kettős pontszerzéssel zártak. A frissítésekkel azt sugallják, hogy a Haas egyenesen a középmezőny élére ugorhat. A Red Bull Ring időmérőjén mind a ketten bejutottak a Q3-ba. Magnussen emlékeztetett a 2019-es frissítésekre, ami nem vezette jó útra a csapatot. Vissza kellett térni az eredeti specifikációjukhoz.

“Alapvetően a téli tesztek óta nem frissítettük az autót. Kicsit meglepő, hogy mekkora teljesítményt tudtunk így is kihozni belőle. Egy új alkatrészt próbálunk ki az egy kicsit…..Mondjuk úgy. Izgatottan várom, hogy javul-e tőle az autó vagy egyet hátra lépünk. Nem tudom. Érdekes lesz látni. Mindannyian szívesen tennénk új alkatrészeket az autóra, ha ettől tizedekkel gyorsabbak lennénk. Nem hiszem, hogy ez így működik. Budapest egy olyan pálya, aminek igazából illik hozzánk. Tehát új csomag nélkül is jók lehetünk itt.”- árulta el Kevin Magnussen.