Sebastian Vettel a Magyar Nagydíj sajtó napján jelentette be, hogy az idény végén visszavonul. A négyszeres bajnok még nem tudja, hogy mit csinál majd az F1-es pályafutása után.

Vettel bejelentése sok embert sokkolt. Állítása szerint azért döntött a visszavonulása mellett, mert több időt szeretne szánni feleségére és három gyermekére. Mihez kezd majd az F1 után? Vettel ezt még nem tudta megmondani. Vettel azt is elárulta, hogy másm sorozatokban talán még láthatjuk majd őt.

“Sok ötletem van. Több dolog is érdekel. Van, ami kötődik a versenyzéshez. Van olyan dolog is, aminek semmi köze ehhez a világhoz…..Talán a válasz az, hogy még magam sem tudom mihez kezdek majd. Vannak terveim, de semmi garancia sincs arra, hogy kedvem lelem benne. Tisztában vagyok azzal, hogy az F1 egy nagy adrenalinlöket. A rajtrácson állva érzi minden pilóta ezt, mikor várjuk a lámpák kialvását. Több ilyen nem lesz. Szóval, meglátom majd milyen érzés. Most nem akarok másik sorozatban versenyezni. Majd meglátjuk, hogyan alakul. “- árulta el Sebastian Vettel.

Szerkesztő: F1Hírek munkatársai