Nem kizárt, hogy Max Verstappen autójában kicserélnek pár alkatrészt. Erről Erik van Haren Forma-1-es újságíró számolt be a Twitteren. Vajon ez mikor következhet be? Még a Magyar Nagydíj előtt?

Max Verstappen-nek minden esélye megvolt arra, hogy az első helyről vágjon neki a 37. Magyar Nagydíjnak. A Q3-ban teljesítménykiesésről számolt be a rádión. Verstappen a hátralévő néhány percben többféleképpen próbálkozott, hogy újra működőképessé tegye autóját, de sikertelenül. A holland pilóta a 10. helyről csapattársa a 11.-ről várhatja a lámpák kialvását. A Red Bull a színfalak mögött keményen dolgozik a problémákon. Erik van Haren szerint úgy tűnik, hogy az osztrák csapatnak motoralkatrészeket kell cserélnie.

Az sem kizárt, hogy teljesen út motort kap Verstappen autója. Az újságíró kiemelte, hogy Verstappen mindkét esetben elkerüli a büntetést. A világbajnoki éllovas még nincs a határon, így csapata nyugodtan cserélhet akár erőforrás. A hollandnak és a mexikóinak is lesz dolga a magyar futamon. A Hungaroringen nem könnyű előzni, de az időjárás, egy biztonsági autó és Verstappen elszántsága még hozhat a konyhára értékes pontokat.

Szerkesztő: F1Hírek munkatársai