Egy holland szurkoló elfogadhatatlanul viselkedett. A Verstappen szurkolóról egy videót is láthattunk, amiben azt láthattuk, hogy egy Mercedes sapkát égetett el. Verstappen szerint ez elfogathatatlan.

Max Verstappen szerint nem lehet elfogadni azt a viselkedést, amit egy holland szurkolótól láthattunk. A felvétel még pénteken került ki a világhálóra. A holland szurkoló egy Hamilton szurkolói sapkát gyújtott meg. Verstappen elítélte az esetet.

“Természetesen ez elfogadhatatlan. Határozottan nem értek egyet ezzel a viselkedéssel, mert ez egyszerűen undorító. Szerintem minden versenyző nevében mondhatom, hogy ennek nem így kellene lennie.”- árulta el Max Verstappen. Nem ez volt az első incidens. Az Osztrák Nagydíjon Lewis Hamilton-t fütyülték ki. A Brit Nagydíjon viszont Verstappen kapott egy kisebb füttyszót. A sportág is reagált ezekre az esetekre.

Az F1 közleményt adott ki. A sportágnak fontos része a szenvedélyes szurkolás. Van egy viselkedési forma, ami már ezen is túl megy. Több újságíró, versenyző, műsorvezető is kapott már online fenyegetést. “Mindannyian világos üzenetet küldünk arról, hogy ez nem elfogadható. Ennek véget kell vetni. Azokat, akik sértő megjegyzéseket tesznek és terjesztenek, nem látjuk szívesen a sportunkban.”- áll a közleményben.

Szerkesztő: F1Hírek munkatársai