Alberto Antonini, a Ferrari korábbi sajtófőnöke elárulta, hogy Sebastian Vettel mivel bosszantotta az olasz csapatot, amikor csatlakozott a maranelloi alakulathoz.

Alberto Antonini szerint Vettel kíváncsi természetű pilóta, aki más módszerekhez volt szokva, mint a Ferrari istálló. Ezzel bosszantani is tudta az maranelloi alakulatot.

Vettel és Alberto Antonini egyszerre érkeztek meg a Ferrarihoz. A négyszeres bajnok a Red Bull csapattól igazolt Maranelloba. Michael Schumacher útját szerette volna bejárni. Antonini elárultam, hogy Vettel nagyon sok embert bosszantott. A német pilóta szerette volna elsajátítani a Red Bull módszereket.

“A Red Bull-nál mindent megtehetett, amit kellett. Az emberek hajlamosak elfelejteni, hogy zsinórban négy világbajnokságot nyert. A Red Bullnál valószínűleg megfelelő környezet volt a számára. Amikor a Ferrarihoz került, 2014 végén gyakorlatilag együtt csatlakoztunk a csapathoz. Őszintén szólva több embert is bosszantott a Ferrarinál, mikor oda került. Többször is azt mondta hogy: ‘Mi nem így csináltuk a Red Bullnál’. A válasz ez volt rá: Te most a Ferrarinál vagy, nem a Red Bull-nál.’……”- árulta el Alberto Antonini.

Szerkesztő: F1Hírek munkatársai