Az elmúlt napokban nagyon sok pletyka keringett Oscar Piastri jövőjével kapcsolatban. Egyes hírek arról számoltak be, hogy az ausztrál pilóta váltja a Mclaren-nél Daniel Ricciardo-t. Úgy tűnik, hogy a hír igaz volt.

Az F1Hírek értesülései szerint Oscar Piastri aláírta a Mcalren szerződését. Daniel Ricciardo-t válthatja a wokingi csapatnál. Ezenen a héten szinte m inden hír Oscar Piastri-ról, A Mclaren-ről és az Alpine-ról szólt.

az Alpine kedden közleményt adott ki, miszerint Piastri Frenando Alonso-t váltja. Az asutrál pilóta két órával később ezt cáfolta. Sőt, azt is hozzátette, hogy nem fog az Alpine-al rajthoz állni.

Piastrit más csapatok is figyelemmel kísérték. Az F1Hírek úgy értesült, hogy Piastri már alá is írta a Mclaren szerződését. Ennek értelmében 2023-ban Lando Norris csapattársa lesz. Riccardo-t váltja a wokingi csapatnál. Az Alpine a napokban azt közölte, hogy Piastri-val szerződésben állnak. Mi úgy értesültünk, hogy ez a szerződés 2022 év végén lejár. 2023-ban már oda megy Piastri, ahova csak akar.

Szerkesztő: F1Hírek munkatársai