Daniel Ricciardo a Forma-1 nyári szünetében szeretne feltöltődni. Az ausztrál pilóta szeretne erősebben visszatérni. Az asztrál pilóta elmondta, hogy mit csinál a nyári szünetben.

Daniel Ricciardo elárulta, hogy kit csinál majd az F1 nyári szünetében. Hozzátette azt is, hogy a 2022-es szezon első hat hónapja nem úgy alakult, ahogy ő tervezte.

Az ausztrál pilóta 19 pontot szerzett és a 12. helyen áll az egyéni pontversenyben. Csapattársa, Lando Norris a hetedik helyen áll 76 ponttal. Már a csapattársával szembeni ponthátrányai is aggodalomra adhat okot. Ricciardo jövőjével kapcsolatban több pletyka is kering.

Ricciardo a Hungaroringen sem teljesített túl jól. Stroll-al ütközött és a 15. helyen zárta a futamot. Lando Norris a hetedik helyen látta meg a kockás zászlót. Ricciardo nagyon várta már, hogy kikapcsolódhasson és egy kicsit. Szeretne a szünetben hátat fordítani az F1-nek.

“Nagyon örülök, hogy szünetet tartunk. Ez a hat hónap nem úgy alakult, ahogy szerettem volna. Szükségem van a pihenésre. Ha a szezon jó is lett volna, akkor is szükségem lenne egy kis pihenésre. Szeretnék kicsit távol lenni az F1 világától. Még a szállodák is tele vannak emberekkel. A hétvégék is annyira zsúfoltak, hogy jó lesz egy kicsit kiszabadulni ebből a világból. Mit csinálok a szünetben? Találkozok a barátokkal, iszok egy sört. Jól szórakozunk. Aztán eljutok arra a pontra, hogy ideje felkészülni a folytatásra. Ez egyfajta kikacsolódás, ami általában két hétig tart…..”- mondta Daniel Ricciardo.