Egyes hírek szerint Daniel Ricciardo távozik a Mclaren csapattól. Ha a hír igaz, akkor is lenne még hely számára a rajtrácson. A hírek szerint az elmúlt hetekben négy csapattal is tárgyalt. Az ausztrál pilóta szerette volna tudni, hogy mi a tervük a következő F1-es szezonra.

Ricciardo két plusz egy éves szerződést kötött a Mclaren csapattal. Egyes hírek szerint Oscar Piastri-t szerződtették a helyére, de Ricciardo sem érzi már jól magát a csapatnál. Továbbra is lemarad a folyamatosan javuló Lando Norris-tól. Zak Brown nyilatkozatai sem hangoztak túl jól, mikor azt mondta, hogy nem ilyen eredményekért szerződtették az ausztrált. Elismerte, hogy Ricciardo nem felel meg az elvárásoknak.

A hírek szerint Zak Brown, a McLaren vezérigazgatója most megvárná, amíg az ausztrál maga dönt a távozásáról, hogy a csapatnak ne kelljen kárpótlást fizetnie a pilótának. Ricciardo szeptemberig döntheti el, hogy marad vagy távozik. A pletykák szerint Ricciardo már fel is vette pár csapattal a kapcsolatot, mivel Piastri-t szerződtették helyére. Természetesen ez még nem hivatalos hír. Az ilyen tárgyalások a versenyzők és a csapatok között nem szokatlanok.

Szerkesztő: F1Hírek munkatársai