Hosszan tartó huzavona után végre pont került a Las Vegas-i Nagydíj ügyének végére. Az F1 vezetősége és a P2M Motorsports mindenben megegyezett.

2023-ban már három amerikai futamot láthatunk. Az Amerikai Nagydíj promóciós jogaiért folytatott jogi csata a felek közötti megállapodással ért véget. Ez a verseny lesz az első amerikai éjszakai futam, és a hagyományos vasárnap helyett szombat este kerül megrendezésre.

Farid Shidfar azt állította, hogy Bernie Ecclestone megbízott benne. Szerződést is kötöttek. Bernie Ecclestone azzal bízta meg, hogy promóterként megvalósíthasson egy versenyhétvégét Las Vegasban. A Liberty Media nem tekintette hivatalos szerződésnek a dokumentumot. Úgy gondolták, hogy ez nem lehet jogerős.

Az ügyről túl sok részlet nem derült ki. Az információk bizalmasan kezelik. Az biztos, hogy a perköltséget és a különböző bírságokat már rendezték. Így semmi sem áll útjában annak, hogy jövőre Las Vegas utcáin Forma-1-es autók versenyezzenek. A Las Vegas Nagydíjra 2023 novemberében kerülhet sor.