Daniel Ricciardo tavaly szerződött a Mclaren csapathoz. Az ausztrál pilóta nem tudta beváltani a hozzá fűzött reményeket. Még annak ellenére sem, hogy megnyerte a tavalyi Olasz Nagydíjat.

Információnk szerint a Mclaren 21 millió dollárt adna Ricciardo-nak azért, hogy hagyja el a wokingi csapatot. A tárgyalások már folynak. Erről már több hírben is beszámoltunk.

Arról még kevesen írtak, hogy az ausztrálnak milyen lehetőségei vannak. Szabad hely már nincs túl sok. Talán még öt csapatnál találhat magának helyet Ricciardo. Az egyik ilyen csapat a Haas, ahol Mick Schumacher jövőjéről szóló tárgyalásokat felfüggesztették azok után, hogy Alonso az Aston Martin-hoz szerződött. Úgy tűnik, hogy a hétszeres bajnoknak még bizonyítania kell

A Williams sem döntötte még el, hogy kit szerződtet Alex Albon mellé. Ricciardo valószínűleg nem szeretne a brit csapattal rajthoz állni, mivel a Williams még mindig a mezőny végén kullog. Az Alfa Romeo-nál is van még egy szabad hely. Ricciardo biztos nem lesz Bottas csapattársa, mivel a svájci gárda Zhou munkájával meg van elégedve. Valószínűleg hosszabbítanak a kínai pilótával.

Az Alpine is szóba jöhet. A frnacia csapat valószínűleg több pilótával is tárgyal, mivel Oscar Piastri nem szeretne velük versenyezni. Piastri honfitársa, Ricciardo helyét venné át a Mclaren-nél. Az AlfaTauri-nál még csak Pierre Gasly hosszabbított szerződést. Yuki Tsunoda jövője még bizonytalan. Az F1Hírek indított egy szavazást. Kíváncsiak vagyunk arra, hogy Te hol látnád szívesen Ricciardo-t.

Melyik csapatban látnád szívesen Ricciardo-t?

Eredmények megtekintése

Betöltés ... Betöltés ...

Szerkesztő: F1Hírek munkatársai