Sebastian Vettel az év végén befejezi F1-es karrierjét. A négyszeres bajnok fiatalabb Lewis Hamilton-nál. A brit pilóta még nem gondol a visszavonulásra. Elmondta, hogy mit szeretne még elérni karrierjében.

Sebastian Vettel bejelentette visszavonulását. Ez után Lewis Hamilton kijelentette, hogy szeretne maradni és többet elérni a Forma-1 -ben. Vettel és Hamilton több szezonban is összecsapott egymással. Formula-3 Euro-sorozatban junior pilótaként is versenyeztek egymással. Vettel 35 évesen vonul vissza. A 37. évét tapossa Lewis Hamilton. Őt is megkérdezték terveiről. A brit pilóta még nem gondol a visszavonulásra.

“Bármit is fog csinálni Sebastian, abban biztos nagyon jó lesz, ha úgy teljesít, mint az F1-ben. Emlékeztető, hogy pályafutásom azon szakaszában vagyok, ahol az emberek, akikkel találkoztam és akikkel olyan sokáig versenyeztem, kezdik szögre akasztani a sisakjukat. Ha Fernando nem lenne a mezőnyben, akkor én lennék a mezőnyben a legidősebb. Én nem igazán gondolok erre. Arra gondolok csak, hogy hogyan javíthatnék ezen az autón. Milyen lépéseket tehetek azért, hogy a csapat nyerjen…..”- mondta Lewis Hamilton.

Szerkesztő: F1Hírek munkatársai