Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke cáfolta azokat a pletykákat, miszerint a német csapat Sergio Perez-el tárgyal. Hozzátette azt is, hogy más pilótákkal sem tárgyaltak.

A 2021-es szezonzáró után sokan arról beszéltek, hogy Lewis Hamilton már nem tér vissza az F1-be. Ezek a pletykák akkor dőltek meg, amikor Hamilton részt vett a Mercedes W13 februári bemutatóján. 2022-ben a Mercedes nem tudnak a világbajnoki címért harcolni. A visszavonulásról szóló hírek újra előkerültek. A szurkolók és a média összeállított egy listát arról, hogy ki pótolhatná a hétszeres bajnokot távozása esetén. A pletykák között a Red Bull-os Sergio Perez neve is felmerült, Wolff azonban világossá tette, hogy ezek a hírek, és egyébként minden más hír is, messze nem igazak.

“Ez egy teljes baromság. Soha nem hívtam fel Sergio-t. Ő egy jó srác. Tisztelem őt, de soha nem beszéltem vele. nem álltam kapcsolatban egyetlen más versenyzővel sem. Már néhány hónapja mondogatjuk egymásnak, hogy folytathatjuk, talán öt vagy tíz évig is. Szóval ebből semmi sem igaz…..”- mondta Toto Wolff.