A Haas a következő hónapokban új főszponzort jelenthet be. Ezt Günther Steiner erősítette meg. A csapatfőnöke elárulta, hogy a háttérben zajlanak a tárgyalások.

A Haas-nak eddig nem volt szerencséje egy névadó szponzorokkal sem. Az elmúlt években két komoly támogató is érkezett a csapathoz. A Rich Energy, majd később az Uralkali vállalatával is viharos körülmények között szakítottak. A 2022-es szezont módosított festéssel és pilótacserével kezdte meg az amerikai alakulat. Kevin Magnussen érkezett Mick Schumacher mellé. Az idei versenygépük jól sikerült. Eddig 34 pontot gyűjtve a hetedik helyen állnak a konstruktőrök között. Günther Steiner úgy gondolja, hogy a sportág növekvő népszerűsége és a jó eredményeknek köszönhetően többen érdeklődnek a csapat iránt.

“Nem sok olyan cég van, amelyik hajlandó lenne ennyi pénzt fizetni, de nagyon jó megbeszéléseket folytattunk. Nagyszerűen halad a dolog. Ha minden jól megy, a következő egy-két hónapban be tudunk jelenteni valami. Remélhetőleg lesz egy főszponzorunk is, de ez még nem biztos. Folynak a tárgyalások. Sokan olcsón akartak bekerülni. Azt hitték küszködünk. Ez nem jött be. Az emberek látják mire vagyunk képesek…….”- árulta el Günther Steiner a GPFans.