Ralf Schumacher szerint Daniel Ricciardo lehetőségei korlátozottak az F1-ben. Minden jel arra utal, hogy helyére Oscar Piastri-t ültetik a 2023-as szezonban. Ricciardo hol folytathatja? Ez még kérdés.

Ralf Schumacher úgy véli, hogy Daniel Ricciardo 2023-ban nem kap “újabb esélyt”. Szerinte idén véget érhet az ausztrál F1-es karrierje. Ricciardo kettő plusz egy éves szerződést írt alá a Mclaren-el, de a wokingi csapat nem tart már igényt a szolgálataira. 2023-ban honfitárása, Oscar Piastri válthatja. Minden jel erre utal. Hivatalosan még nem erősítették meg.

Schumacher szerint Ricciardo F1-es karrierje véget érhet. A német pilóta a Sky Sport Germany-nek nyilatkozott. A hétszeres bajnok testvére úgy gondolja, hogy 2023-ra már nincs túl sok hely az F1-ben. Az üres helyeket pedig nem Ricciardo-nak szánják. A Mclaren pilótájának idén véget érhet F1-es karrierje?

“Szinte mindenkinek megvan a helye. Mick még nem írt alá semmilyen szerződést, de mindenki tudja, hogy gyors pilóta. Ott van még Nico Hülkenberg is, aki talán visszatérhet, és persze Daniel sorsa is kérdéses. Személy szerint nem tudom elképzelni, hogy kapjon még egy esélyt a Forma-1-ben. Nem tudom, hogy az Alpine kivel járna jól…….”- árulta el Ralf Schumacher.

Szerkesztő: F1Hírek munkatársai