Az F1 nyári szünetét tölti. Így elég kevés hír érkezik. Most is csak egy sajtó pletykával tudunk szolgálni. A legújabb találgatások szerint Mick Schumacher is rajta lehet az Alpine listáján.

Nem hittük volna, hogy 2022 nyarán az Alpine is belekerül a pilótakeringőbe. Fernando Alonso az év végén elhagyja a francia csapatot. Helye megüresedett. Az Alpine most az utódját keresi. A megüresedett helyet Oscar Piastrival akartak volna betölteni. Az ausztrál azonban jelezte, vele nem kötöttek szerződést (hiába adtak ki erről közleményt) és nem akar az istállónál versenyezni. Nem tudni, hogy ki lesz Ocon csapattársa a 2023-as szezonban. Felmerült már Daniel Ricciardo neve is. Új pletyka szerint Mick Schumacher is felkerült az Alpine listájára.

Laurent Rossi, az Alpine ügyvezetője az Instagram közösségi oldalon elkezdte követni Mick Schumacher-t. Nem lehet tudni, hogy mi,yen szándékkal. Arról persze lehet vitatkozni, mennyi köze van ennek ahhoz, hogy Schumacher felkerült a kívánságlistára, az utóbbi években viszont több sportoló szerződtetése/távozása előtt voltak árulkodó jelek a közösségi oldalakon.