Alekszej Popov, az F1-es orosz kommentátor úgy hallotta, hogy Mick Schumacher távozni fog a Ferrari akadémiájáról. Már a Haas-al sem felhőtlen a kapcsolata.

Alonso az év végén távozik az Alpine csapattól. Még kérdés, hogy az ő helyére kit szerződtet a francia csapat. Daniel Ricciardo mellett Mick Schumacher-nek is jó esélyei vannak a spanyol pótlására. Az F1Hírek olvasói szerint Ricciardo-nak jó esélyei vannak az Alpine-nál, de Mick Schumacher is esélyes.

Mick Schumacher nagybátyja, Ralf is úgy véli, hogy opció lehet a 2020-as Forma-2-es bajnok leigazolása az Alpine-nál. A témában az orosz Match TV F1-es kommentátora, Alekszej Popov is megszólalt: “Kiderült, hogy Laurent Rossi, az Alpine vezérigazgatója bekövette Mick Schumachert a közösségi médiában. Mindenki azt mondja, hogy Schumacher-t igazolják le, nem pedig Ricciardo-t. Emellett azt halljuk, hogy Mick elhagyja a Ferrari akadémiáját, és a Haas-nál is problémái vannak. Bár az utóbbi versenyeken javult a teljesítménye, de a jelek szerint a kapcsolatuk már tönkrement. Mennyire valószínű? Őszintén mondom, nem tudom.”- árulta el Alekszej Popov.