Max Verstappen szeretné megszerezni második bajnoki címét az F1-ben, de a holland szerint a második cím nem lenne olyan érzelem dús, mint az első volt.

Max Verstappen idén megszerezheti második F1-es sikerét. A holland szerint a második világbajnoki cím nem önti el annyi érzelemmel, mint az első. A Red Bull pilótájának minden esélye megvan arra, hogy idén megszerezze a második bajnoki címért. 80 pontos előnyre tett szerzett. Charles Leclerc ennyivel van lemaradva a holland pilótától. Ha Verstappen nem szerez pontot a következő három futamon, akkor sem kerül veszélybe az első helye. A második bajnoki cím nem lesz olyan érzelmes, mint az első? Verstappen szerint nem.

“Ha megtörténik, szerintem ez már kevésbé lesz érzelem dús. Így volt ez az első futamommal, az első győzelmemmel, az volt a legnagyobb pillanatom a vb-cím megszerzéséig. Így van ez mindennel, mert akkor ízlelhetünk meg valamit először, amit nagyon nehéz elérni a Formula-1-ben. Ha megnyerem az idei világbajnokságot, az is más lesz a tavalyihoz képest, de nem is akarok még erre gondolni. Jó formában vagyunk, de folytatnunk kel….”- árulta el Max Verstappen, aki hozzátette, hogy ha nem is szerzik meg a bajnoki címet, akkor is jó helyzetben van a Red Bull. A következő években is jól teljesíthetnek.

Racingnews365.com