Korábban olyan hírek is napvilágot láttak, miszerint Mick Schumacher kapcsolata megromlott a Haas-al. Talán még a Ferrari akadémiát is elhagyja. Az ESPN arról számolt be, hogy a Haas felkereste Daniel Ricciardo-t. Méghozzá a német helyére szerződtetnék.

A Haas-nál csak egy helynek van gazdája. Kevin Magnussennek a következő idényre is szerződése van az alakulattal. Mick schumacher hiába szerzett a nyári szünet előtt több pontot a Haas-nak, helye még nem biztosított. Az amerikai istálló el is napolta vele a tárgyalásokat, miután Sebastian Vettel bejelentette visszavonulását. Fernando Alonso veszi majd át a német helyét, de mi lesz Mick Schumacher-el?

A Haas minapi bejelentése, miszerint két szabadedzésen is lehetőséget biztosítanak idén Antonio Giovinazzi-nak. Így a pletyka is elindult. Lehet, hogy az olasz pilóta lesz Schumacher utódja. A Giovinazzi-hírről szóló cikkében azonban elejtett egy érdekes értesülést az ESPN. A szaklap hírei szerint Daniel Ricciardo-val is felvették a kapcsolatot. Úgy értesültek, hogy Günther Steiner még a Magyar Nagydíj előtt felvette ennek kapcsán a kapcsolatot a nyolcszoros nagydíjgyőztes pilótával. Az már a legvadabb pletykák közé tartozik, hogy az Alpine-ülésért éppen Schumacher lehet az egyik kihívója. Néhány lap mindezt abból szűrte le, hogy a német pilóta nemrég követni kezdte Instagramon Laurent Rossit. A Ricciardo–Haas házasság is eléggé valószínűtlennek hangzik elsőre. Különösen azt figyelembe véve, hogy az ausztrál mennyivel többe kerülne az amerikai csapatnak